Werken bij FysioHolland

Wil jij onderdeel zijn van een jong, enthousiast en ambitieus team?

Ben je ondernemend, enthousiast en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Kijk dan snel bij het vacatureoverzicht onderaan de pagina en solliciteer!

FysioHolland is een organisatie met fysiotherapiepraktijken door heel Nederland. In onze fysiotherapiepraktijken werken wij innovatief en cliëntgericht. FysioHolland streeft ernaar voorloper binnen de sterk ontwikkelende zorgmarkt te zijn én te blijven. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste specialistische kennis en delen deze met collega's. Daarnaast zetten wij doelgroepgerichte beweegprogramma's op en brengen deze onder de aandacht.

Wij willen jou!

Ben jij net zo enthousiast en ambitieus als onze andere collega's? Herken jij veranderingen in de zorgmarkt en weet je hierop in te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures fysiotherapie

Ben jij fysiotherapeut, oefentherapeut of heb je een specialisme in de fysiotherapie? Is het jouw passie om cliënten weer op weg te helpen naar een gezond en actief leven? Solliciteer dan snel op één van onderstaande functies:

Noord-Holland

Zuid-Holland

Zeeland

Utrecht

Overijssel

Noord-Brabant

Flevoland

Vacatures serviceteam

Staat er niets voor jou tussen, maar voel je wel de klik? Overtuig ons met een goede motivatie en prikkelend CV en wie weet zien we elkaar snel.

Solliciteren of meer weten? Neem contact op met HR via sollicitatie@fysioholland.nl of bel (030) 727 15 50.

"FysioHolland is regelmatig op zoek naar master fysiotherapeuten die kennisdeling hoog in het vaandel hebben staan."

HR-medewerker Anna-Carina