Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is er op gericht om uw (sportgerelateerde) klachten te behandelen, zodat u uw sport weer tot op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen. Waar nodig maken de therapeuten gebruik van echografie om eventueel letsel op te sporen en te diagnosticeren. Samen met u stellen we een behandelplan op dat past bij uw persoonlijke doelen.

Vaak kunt gewoon blijven bewegen en de lichaamsdelen trainen of versterken die niet geblesseerd zijn. Dit kan ook onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut in een eigen oefenzaal of in het sportcentrum waar de locatie van FysioHolland gevestigd is. Mocht het nodig zijn, voorzien we u van medical taping.

Ook niet-sportgerelateerde fysiotherapie

Naast een doelgerichte behandeling kunnen sportfysiotherapeuten van FysioHolland u ook een goed advies geven bij andere bewegingsklachten, ook als deze niet sportgerelateerd zijn. Al onze fysiotherapeuten kunnen u namelijk naast hun eigen specialisaties ook het complete aanbod van fysiotherapie bieden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld het opbouwen van kracht en conditie of specifieke begeleiding bij arbeidsgerelateerde zorg of chronische aandoeningen als astma, COPD of diabetes.

Afspraak maken?

Onze sportfysiotherapeuten houden vaak een gratis inloopspreekuur in een sportschool. Neem contact op met één van de praktijken om na te vragen of en waar er een inloopspreekuur wordt gehouden. U hoeft geen lid te zijn van de sportschool of sportclub om hier gebruik van te maken. Een verwijzing van uw huisarts is ook niet nodig. Dus loop gerust eens bij ons binnen!

Voor sportfysiotherapie kunt u terecht bij: