12 maart 2018

Samenwerking Eet Beweeg Ontspan

Locatie Maastricht is voor het beweegprogramma 'Kinderen in Beweging' een bijzondere samenwerking aangegaan.

Het beweegprogramma “Kinderen in Beweging” wordt aangeboden in verschillende FysioHolland locaties, waaronder in Maastricht. Deze locatie is een bijzondere samenwerking aangegaan met Eet Beweeg Ontspan.

Eet Beweeg Ontspan

Eet Beweeg Ontspan geeft personal training waarbij passie centraal staat. Zij streven naar maximaal resultaat, wat mogelijk is door het plezier en enthousiasme die zij in de training stoppen. De belangrijkste onderdelen van hun training zijn advies en coaching op gedragsverandering, focus en voeding.

Eet Beweeg Ontspan staat voor een gezonde leefstijl waarin voeding, sport en ontspanning met elkaar in balans zijn. Zij geloven dat ouders als rolmodel voor hun kinderen fungeren en hen hierbij kunnen helpen met het uitgroeien tot stabiele, gezonde volwassenen. Een combinatie van gevarieerd eten, producten van hoge kwaliteit tot zich nemen en lekker actief zijn is dé manier om een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Niet alleen de ouders, maar ook de kinderen zelf hebben hierbij een verantwoordelijkheid. Eet Beweeg Ontspan wil kinderen leren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Zij streven ernaar dat kinderen al op jonge leeftijd bewust zijn van wat ze eten en begrijpen dat lichaamsbeweging belangrijk is.

De missie van Eet Beweeg Ontspan is om zowel ouders als kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl en zo een toekomst te creëren met minder ziektebeelden.

Samenwerking met Kinderen in Beweging

Eet Beweeg Ontspan gaat het beweegprogramma Kinderen in Beweging van FysioHolland versterken. Kinderen in Beweging is een beweegprogramma voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die te maken hebben met (beginnend) overgewicht. Onze therapeuten leren de kinderen spelenderwijs meer te bewegen en door middel van tips een betere leefstijl te hanteren.

Eigenaresse van Eet Beweeg Ontspan, Gerda Remmers, is voedingsconsulente en gaat voor het beweegprogramma kinderen voorzien van voedingsadvies en lifestylebegeleiding. Samen met onze therapeuten maakt zij uw kind gezond en actief op een leuke, ontspannende manier!

Meer informatie

Het programma Kinderen in Beweging wordt op dit moment op verschillende locaties aangeboden, waaronder in Amsterdam, Twente en Maastricht. Klik hier voor meer informatie over dit programma en de locaties waar u voor dit programma terecht kunt.

De samenwerking met Eet Beweeg Ontspan wordt alleen aangeboden in Maastricht op dinsdag en vrijdag. Kijk hier voor meer informatie over de praktijk. Voor meer informatie over Eet Beweeg Ontspan, kunt u terecht op de website.