26 augustus 2013

Fysiotherapie Spanjersberg en FysioHolland bundelen krachten

Fysiotherapie Spanjersberg en FysioHolland fuseren per augustus 2013. Met deze fusie geven beide organisaties een krachtig antwoord op de ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Zowel Fysiotherapie Spanjersberg als FysioHolland waren al gericht op specialisatie, maar realiseren nu ook een belangrijke vergroting van het multidisciplinaire zorgaanbod.

De fusie combineert namelijk het brede scala van gespecialiseerde fysiotherapie van FysioHolland met de geavanceerde sportfysiotherapie, echografie en voet- en loopanalyse waar Fysiotherapie Spanjersberg een reputatie mee heeft verworven.

Alle praktijken van fysiotherapie Spanjersberg, gespreid over Nederland, gaan aan de slag met de doelgroepaanpak die FysioHolland ontwikkeld heeft. Hierbij worden geprotocolleerde trajecten voor specialistische zorg aangeboden, op basis van de landelijke fysiotherapeutische richtlijnen. Duidelijkheid naar de klant in aanpak en te verwachten resultaat staat hierbij voortdurend voorop.

Randvoorwaarde voor de krachtenbundeling is dat de zorgverlening door de afzonderlijke therapeuten aan de huidige klanten ongemoeid blijft. De samenwerkende praktijken zullen verder gaan onder de organisatorische vlag van FysioHolland.

Fysiotherapie Spanjersberg
Fysiotherapie Spanjersberg bestaat meer dan 30 jaar en heef haar sporen verdiend binnen de sportfysiotherapie. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Spanjersberg werken veel met topsporters en sportteams. Ze hanteren een dynamische benadering om klachten te behandelen. Fysiotherapie Spanjersberg heeft 15 vestigingen, eveneens verspreid over heel Nederland. De praktijken zijn veelal gevestigd in grote sportcentra.