20 januari 2017

FysioHolland en STTC gaan intensief samenwerken

Door deze samenwerking tussen FysioHolland en STTC wordt het zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid.  

Met groot genoegen delen we u hierbij mee dat FysioHolland vanaf deze maand intensief samenwerkt met STTC. Door de samenwerking wordt ons zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Daarnaast worden we beter toegankelijk doordat u op meer locaties bij ons terecht kunt.

Op uw FysioHolland praktijk merkt u weinig van de verandering. Het blijft een FysioHolland praktijk en u kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. De praktijken van STTC gaan vanaf nu verder onder de naam FysioHolland STTC.

Wel krijgt u meer mogelijkheden, want u kunt desgewenst ook terecht bij de therapeuten van de STTC-praktijken in Bussum, Naarden, Huizen, Nijkerk, Hilversum, Ede en Bunschoten-Spakenburg. In bijzondere gevallen kunnen therapeuten ook verwijzen naar specialisten of elkaar raadplegen.

FysioHolland gaat FysioHolland STTC begeleiden bij het maximaliseren van de kwaliteit zodat ook de nieuwe locaties het zogenaamde PLUS-keurmerk behalen. Zodat voldaan wordt aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars.

STTC is vooral gevestigd in sportclubs, bij sportverenigingen en in basisscholen. Hiermee sluit het aanbod van sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en hydrotherapie naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. Deze expertise is een ideale aanvulling op het huidige aanbod van FysioHolland.

Meer weten of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over de samenwerking of een afspraak maken bij één van onze praktijken? Neem contact op via 088 374 16 00.