11 januari 2018

Fysio update

Er is een nieuwe bekkenfysiotherapeut in Amsterdam Oost en FysioHolland Den Helder is gerestyled.

Nieuwe bekkenfysiotherapeut Amsterdam Oost 

Vanaf het begin van dit jaar versterkt bekkenfysiotherapeut Anouk Stuivenberg het team van FysioHolland Amsterdam Oost. Anouk stelt zichzelf graag voor: 

"Mijn naam is Anouk Stuivenberg, bekkenfysiotherapeut en sinds 5 januari trotse eigenaresse van een woning in Almere. Dit is dan ook meteen de rede dat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging. De reisafstand Almere-Amsterdam is namelijk veel beter dan Almere-Rotterdam.

In januari ben ik werkzaam op de maandagochtend op de Tweede oosterparkstraat en in de middag op de Blasiusstraat. Vanaf februari zal ik ook werkzaam zijn op de woensdagmiddag/avond (Blasiusstraat) en donderdagochtend (Tweede Oosterparkstraat) en donderdagmiddag (Blasiusstraat).

Mannen en vrouwen van alle leeftijden, kunnen klachten krijgen als de bekkenbodem niet goed functioneert. Deze klachten ontstaan vaak geleidelijk, maar kunnen ook ontstaan tijdens een stressvolle periode of na een operatie in het bekkengebied. De volgende klachten kunnen ontstaan:

  • Hevige aandrang om te plassen of te ontlasten
  • Ongewild verlies van urine of ontlasting
  • Vaak en/of moeilijk plassen of ontlasten
  • Verzakkingen van de blaas, baarmoeder of darmen
  • Erectiestoornissen
  • Pijn in de onderbuik, lies, rond de anus of geslachtsdelen
  • Pijn bij het vrijen
  • Pijn in het bekkengebied en/of rondom de anus, vagina, scrotum en/of pijn in de buik
  • Pijn tijdens de zwangerschap of na de bevalling
  • Klachten voor of na een operatie in dit gebied 

Ervaart u dergelijke klachten? Ik help u graag verder en kijk samen met u hoe we de klachten kunnen verminderen en aanpakken.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? 

Neem contact op met FysioHolland Amsterdam Oost via (020) 694 62 54 of stuur een e-mail naar oosterpark@fysioholland.nl. 

Restyling FysioHolland Den Helder 

Afgelopen week zijn de ramen van onze praktijk op het Bernhardplein opnieuw bestickerd. De praktijk is weer helemaal klaar en netjes om u te helpen bij uw lichamelijke klachten. Wij hopen u snel te mogen ontvangen. 

Twijfelt u of fysiotherapie voor u de oplossing is? 

Kom naar één van onze inloopspreekuren. Ervaart u lichamelijke klachten maar weet u niet of fysiotherapie kan helpen? Bij verschillende FysioHolland praktijken kunt u met al uw vragen terecht tijdens het inloopspreekuur. De fysiotherapeut kan dan bekijken of fysiotherapie uw klachten kan verminderen of verhelpen. Kijk hier voor een overzicht van al onze locaties en bekijk of u bij de praktijk bij u in de buurt terecht kunt tijdens het inloopspreekuur.