14 maart 2016

Bedankt! U beoordeelt onze therapeuten met een 9

638 cliënten hebben ons zeer positief beoordeeld

Afgelopen jaar beoordeelden 638 cliënten de fysiotherapeuten van FysioHolland op belangrijke onderwerpen als omgang, kwaliteit, informatie, verwachtingen en resultaat. Daarnaast konden zij een totaalcijfer geven. Het resultaat? Een hele mooie negen als algemene beoordeling voor de praktijken en hoge scores op alle onderwerpen! En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op.

Beoordeling fysiotherapeuten

“Besteedt uw therapeut voldoende tijd aan u?”, “Luistert uw therapeut goed?”, “Neemt hij uw klacht serieus en houdt hij rekening met eventuele persoonlijke omstandigheden?” Dit zijn vragen die gesteld worden over hoe de therapeut met u omgaat. Op dit onderdeel behaalt FysioHolland een score van 96%. Na de laatste afspraak bij de fysiotherapeut ontvangt elke cliënt een online vragenlijst waarmee de ervaring en tevredenheid worden getoetst. Zo houden we zicht op de kwaliteit van de dienstverlening.  

De therapeuten van FysioHolland werken actief met u aan het behalen van de behandeldoelstelling. De therapeut geeft u tips en advies om klachten te voorkomen en u ontvangt oefeningen die u thuis kunt doen. Elk bezoek vraagt uw therapeut hoe dit gaat. Voor dit onderdeel, participatie, beoordelen onze cliënten FysioHolland met een score van 91%. Op het onderwerp ‘informatie’ scoort FysioHolland 94%. Hieronder vallen vragen als: “Legt de therapeut duidelijk uit?”, en “Doet de therapeut zijn best om het probleem te begrijpen?”. Op de vraag in hoeverre de behandelperiode en het resultaat van de behandelingen overeenkomen met de geschetste verwachtingen, geeft 91% van de respondenten aan dat dit grotendeels of volledig klopt.

Samen werken aan één doel

De therapeuten van FysioHolland hebben allemaal één doel: er samen met u voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer pijnvrij en plezierig kan bewegen. Van schouderpijn, nekklachten of hoofdpijn tot sportblessures, maar ook bij ziekte of revalidatie én het voorkomen van klachten kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding met betrekking tot bewegen.

Uw ervaring met FysioHolland

We vinden het belangrijk dat u een prettige ervaring heeft met FysioHolland en wij willen ons graag blijven verbeteren. Hoe kunnen we u in de toekomst beter van dienst zijn? Wat vindt u belangrijk? Laat het ons weten via info@fysioholland.nl.

*Cijfers op basis van 638 cliënten – bron: Mediquest, 24 februari 2016

Afspraak maken?

Bel (088) 374 16 10 of laat een terugbelverzoek achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.