12 april 2018

Verbeter uw beweeggedrag in Amsterdam West

U bent de hele dag bezig met bewegen, soms zelfs onbewust. Hierdoor kunt u klachten ervaren. Een oefentherapeut kan u helpen deze klachten te verhelpen en te voorkomen.

Wat is oefentherapie?

U kunt klachten ervaren in onder andere uw gewrichten, nek, schouders en rug wanneer uw houding of manier van bewegen ‘verkeerd’ is. Omdat dit vaak onbewust gaat, is het moeilijk om hier verandering in aan te brengen. Een oefentherapeut kan u helpen om dit gedrag te verbeteren. Samen met u stellen zij een persoonlijk behandelprogramma op die bestaat uit ontspannende, bewegings- en houdingsoefeningen. In de uitgebreide oefenzaal gaat u samen met de oefentherapeut aan de slag. 

Oefentherapie in Amsterdam West

FysioHolland biedt op meerdere locaties oefentherapie aan, bijvoorbeeld in Enschede, Tholen, Bunschoten en Bussum. Ook in Amsterdam West staat een gespecialiseerd team van oefentherapeuten voor u klaar! Onze collega werkzaam in deze regio ontving over afgelopen kwartaal zelfs een CQ-index score van 9,5 op een schaal van 10! Deze score wordt bepaald aan de hand van de ervaringen en cijfers die cliënten ons geven.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze praktijken in Amsterdam West of voor het maken van een afspraak kunt u terecht op onze website.