Pluspraktijk fysiotherapie

Bij FysioHolland werken professionals. We bieden kwaliteit, zodat uw zorg en klachten rondom bewegen bij ons in vertrouwde handen zijn. Onze fysiotherapeuten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en beschikken over relevante specialisaties.   

Onafhankelijk toetsen van de kwaliteit

Om de kwaliteit voor onze cliënten op het hoogste niveau te borgen, laten we onze praktijken beoordelen en toetsen door onafhankelijke partijen. Zo weten we zeker dat onze kwaliteit op topniveau blijft.

Bijna alle praktijken van FysioHolland hebben de best mogelijke contracten bij verschillende zorgverzekeraars. Ook zij beoordelen ons objectief en onafhankelijk. De praktijken van FysioHolland worden hier bijna jaarlijks voor getoetst.

Keurmerk fysiotherapie: PLUS-praktijken

Veel van onze praktijken zijn PLUS-praktijken. Dit betekent dat we niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van onze beroepsvereniging, maar nog een stapje verder gaan. Met aanvullende programma's, samenwerkingen en inzichtelijke kwaliteit. 

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeut en het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken. Ook wordt het niveau van onze standaardprocedure getest. Zo bent u er zeker van dat het in kaart brengen en vastleggen van uw klacht en het aantal behandelingen dat daar voor staat, altijd op het hoogste niveau is. 

Daarnaast werken onze fysiotherapeuten veel samen met andere zorgverleners, zoals de specialisten in ziekenhuizen, diëtisten, (kinder)psychologen, arbeidsdeskundigen enzovoorts. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we de klacht van een cliënt grondig en kundig aanpakken.

Andere voordelen van onze PLUS-praktijken zijn de garantie van een goede bereikbaarheid, ruime openingstijden en een korte wachttijd.