Fysiotherapie Zevenbergen | FysioHolland JOFIB

De fysiotherapeuten van FysioHolland JOFIB Zevenbergen helpen u graag.
Op zoek naar een fysiotherapeut in Zevenbergen? Maak een afspraak

Fysiotherapie Zevenbergen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Zevenbergen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten helpen u graag wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen. Heeft u last van uw nek, schouders of bijvoorbeeld uw knie? Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden. Fysiotherapie kan voor u de oplossing zijn. Neem gerust contact op met onze praktijk voor het maken van een afspraak. Ook met alleen een vraag kunt u terecht bij onze praktijk in Zevenbergen. 

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Zevenbergen

Bij FysioHolland JOFIB Zevenbergen wordt u altijd geholpen door gespecialiseerde fysiotherapeuten. De fysiotherapiebehandelingen worden persoonlijk op u afgestemd. Vanaf februari 2017 werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland. Door de krachten te bundelen kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Lees hier meer over de samenwerking.  Tijdens de eerste afspraak voert de fysiotherapeut een screening uit. Aan de hand hiervan wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Aan de hand van de screening zal samen met u gekeken worden welk van onze therapeuten u de beste hulp kan geven. 

Fysiotherapie Zevenbergen

FysioHolland JOFIB Zevenbergen is gevestigd is Sportcentrum de Does. Hier hebben we een volledig nieuw ingerichte trainingsruimte tot onze beschikking. In deze trainingsruimte kunt u onder begeleiding van uw fysiotherapeut trainen op uw eigen niveau. Trainen op uw eigen niveau is belangrijk voor een spoedig herstel. 

Gespecialiseerde fysiotherapie 

De fysiotherapeuten van FysioHolland JOFIB werken vaak op meerdere locaties, waardoor wij u op elke locatie uitgebreide en specialistische zorg kunnen bieden. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Kijk voor een volledig overzicht van onze specialismen bij ons zorgaanbod.

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0165) 82 00 40 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 
0883741699

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort