Fysiotherapie Utrecht Overvecht | FysioHolland Medicort

Oefenzaal fysiotherapie Utrecht in David Lloyd
Fysiotherapie in David Lloyd door FysioHolland Utrecht
Onze fysiotherapeuten helpen u graag snel van uw klachten af

Fysiotherapie in Utrecht Overvecht

Pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u fysiotherapie nodig omdat u een (sport)blessure heeft opgelopen? Ervaart u werkgerelateerde klachten zoals stress en spanning of een verkeerde werkhouding? Of wilt u begeleiding bij revalidatie na een operatie? Dan kan een fysiotherapeut u helpen. We zijn gevestigd in David Lloyd (Overvecht) en houden regelmatig een gratis inloopspreekuur bij voetbalclub EDO voor antwoord op al uw vragen. 

Fysiotherapie Utrecht Overvecht

Een fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisaties en kunnen u daarnaast het complete aanbod van fysiotherapie bieden. 

Gespecialiseerde fysiotherapie in Utrecht Overvecht

Blessures, bijvoorbeeld door overbelasting, een val of verkeerde beweging, kunnen uw sportplezier behoorlijk in de weg staan. Onze (sport)fysiotherapeuten werken samen met u aan een vlot herstel. Zij begeleiden u niet alleen bij het verhelpen van uw klachten, maar geven ook advies over het voorkomen van blessures. Indien nodig maakt de sportfysiotherapeut gebruik van echografie om letsel op te sporen en te diagnosticeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Bezoek aan een fysiotherapeut

De fysiotherapeut houdt altijd eerst een intakegesprek met u. Hierin onderzoekt de fysiotherapeut de klacht. Tijdens dit gesprek bespreekt u de duur en de intensiteit van de lichamelijke klacht en op welke manier het uw dagelijks leven beïnvloedt. Vervolgens stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan en eventueel aangepast sportplan met u op. De fysiotherapeut geeft u oefeningen en adviezen mee die u helpen uw klachten te verminderen en uw bewegingspatroon verbeteren. 

Meer informatie over fysiotherapie in Utrecht Overvecht

Heeft u een vraag of wilt u graag advies om blessures te voorkomen? Loop dan gerust eens binnen of neem contact met ons op. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig om de fysiotherapeut te bezoeken. Bekijk ook het team van onze fysiotherapeuten in Utrecht Overvecht. 

Tips 

Voor mijn chronische knieblessure kreeg ik anderhalf jaar lang fysiotherapie van Remy Goes bij FysioHolland Utrecht. Het was een erg lang traject, maar ik ben Remy ontzettend dankbaar. Dankzij hem sta ik tegenwoordig weer elke zaterdag op het veld.

Thijs Konings, Utrecht