Fysiotherapie Tholen | FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Maak een afspraak
Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!

Fysiotherapie Tholen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Tholen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd op verschillende gebieden. Onze fysiotherapeuten helpen u graag wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen.  

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Tholen

FysioHolland JOFIB Tholen is gevestigd in het Multidisciplinaire Zorgcentrum de Vliethof. Op onze vestiging te Tholen hebben we een volledig ingerichte trainingsruimte tot onze beschikking. Onze fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende beweegprogramma's om zo de fysiotherapie persoonlijk op u af te stemmen. Sinds februari 2017 werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland. De samenwerking tussen FysioHolland en JOFIB zorgt ervoor dat wij u nog beter kunnen helpen en wij altijd de juiste fysiotherapeut voor u klaar hebben staan. Lees hier meer over de samenwerking. 

Persoonlijke fysiotherapie 

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die u zo goed mogelijk zullen begeleiden en behandelen. Indien nodig, zal er na de intake bekeken worden welke fysiotherapeut de beste hulp aan u kan bieden. Natuurlijk kunt u zoals u van ons gewend bent uw voorkeur voor een bepaalde persoon uitspreken. Na de de intake wordt er samen met u een persoonlijk behandel plan opgesteld. De fysiotherapie en trainingen worden op uw niveau afgestemd. Om zo uw klachten zo snel mogelijk te verminderen. 

Gespecialiseerde fysiotherapie

U kunt bij onze praktijk in Tholen onder andere terecht voor: 

Veel van onze fysiotherapeuten werken op meerdere locaties. Hierdoor kunnen wij u uitgebreide en specialistische zorg bieden. Bekijk hier ons volledige zorgaanbod. 

­

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0166) 60 23 63 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 
0883741699

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort