Fysiotherapie Hilversum en Blaricum | FysioHolland Tergooi

Fysiotherapie Tergooi, o.a. kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en oncologiefysiotherapie
Rugklachten? Nekpijn? Schouderpijn? Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar
Fysiotherapie in Tergooi ziekenhuis in Hilversum en Blaricum wordt verzorgd door FysioHolland

Praktijk voor fysiotherapie in Hilversum en Blaricum

FysioHolland verzorgt de eerstelijns fysiotherapie, logopedie, ergotherapie en diëtetiek in het ziekenhuis van Tergooi in Hilversum en Blaricum. Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialismen waaronder kinderfysiotherapieoncologiefysiotherapie en bekkenfysiotherapie. We werken veel samen met andere disciplines en specialisten uit het ziekenhuis.

U kunt bij ons terecht voor:

Fysiotherapie Hilversum en Blaricum

De fysiotherapeut is de specialist als het gaat om bewegen. Onze fysiotherapeuten kunnen u begeleiden als u wordt belemmerd in bewegen door plotselinge of aanhoudende pijn. Denk hierbij aan lage rugpijn, nekklachten, schouderpijn of een knieblessure. Na een operatie kan de fysiotherapeut u ondersteunen en begeleiden bij het revalidatieproces. Bent u op zoek naar fysiotherapeut in Hilversum of Blaricum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapiepraktijk is een PLUS-praktijk: dit betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. 

Fysiotherapie in Tergooi

Ons team van fysiotherapeuten werkt in het Tergooi ziekenhuis. Dit betekent dat we gemakkelijk en snel kunnen samenwerken met andere zorgverleners. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u niet bij een zorgverlener van het Tergooi ziekenhuis onder behandeling bent. Voor fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. 

Logopedie in Hilversum en Blaricum (Tergooi)

Een logopedist begeleidt kinderen en volwassenen van alle leeftijden met communicatiestoornissen in taal, spraak, de stem, gehoor en/of slikken. De logopedist kan u begeleiden als u of uw kind stottert, slist of last heeft van heesheid. Wanneer het probleem is ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, ziekte of vroeggeboorte kan het zijn dat u moeite heeft met luisteren, slikken of kauwen. Ook dan kunt u bij de logopedist terecht. 

Ergotherapie in Hilversum en Blaricum (Tergooi)

Naast logopedie en fysiotherapie kunt u ook terecht bij één van onze ergotherapeuten in Hilversum en Blaricum (Tergooi). Een ergotherapeut begeleidt u om uw dagelijkse activiteiten zo veel mogelijk zelfstandig uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke, psychische of cognitieve problemen. Onze ergotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van specifieke doelgroepen. Zo kunt u bij onze ergotherapeut terecht voor hand- en polsklachten, maar ook voor geriatrische, cardiologische, neurologische, oncologische en reumatische aandoeningen. Onze ergotherapeuten behandelen voornamelijk complexe zorgvragen, vaak in samenwerking met andere paramedici en specialisten.

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort

  • Image 0
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4