Fysiotherapie Stellendam | FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Maak een afspraak
Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!

Fysiotherapie Stellendam

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Stellendam? Heeft u last van vervelende lichamelijke klachten? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar en helpen u graag zo snel mogelijk van de klachten af. Neem contact op met onze praktijk in Stellendam. Ook voor alleen vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht. 

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Stellendam

Sinds februari 2017 werkt FysioHolland intensief samen met JOFIB. Door de samenwerking hebben wij nog meer kennis en expertise in huis. Lees hier meer over deze samenwerking. Bij onze FysioHolland JOFIB vestiging in Stellendam hebben we een trainingsruimte tot onze beschikking. Hier kunt u onder begeleiding samen met onze fysiotherapeut trainen aan uw herstel. 

Gespecialiseerde fysiotherapie 

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden. De verschillende FysioHolland JOFIB praktijken liggen redelijk bij elkaar in de buurt waardoor onze fysiotherapeuten vaak werkzaam zijn op meerdere locaties. Hierdoor kunt u altijd een geschikte fysiotherapeut in de buurt vinden. 

U kunt bij onze praktijk in Stellendam onder andere terecht voor: 

Bekijk hier ons volledige zorgaanbod. 

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0187) 48 31 57 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 

0883741698

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort