Fysiotherapie Stavenisse | FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Onze fysiotherapeuten helpen u graag.
Lichamelijke klachten? Maak een afspraak met onze fysiotherapeut.

Fysiotherapie Stavenisse

Heeft u last van uw nek, schouders of andere lichamelijk klachten? En bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Stavenisse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten helpen u graag zo snel mogelijk van uw klachten af. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden.   

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Stavenisse

FysioHolland JOFIB is gevestigd in het Woon en Zorgcentrum Elenahof. Bij onze vestiging in Stavenisse hebben we een trainingsruimte tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we nog beter de belasting persoonlijk op u afstemmen en bevorderen we u herstel. In februari 2017 JOFIB en FysioHolland gaan samenwerken. Door de samenwerking kunnen beide partijen zich ontwikkelen en elkaar aanvullen. Hierdoor sluit onze fysiotherapie beter aan op uw persoonlijke wensen en behoeften. Lees hier meer informatie over de samenwerking. 

Persoonlijke fysiotherapie 

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten die u zo goed mogelijk zullen begeleiden en behandelen. Indien nodig, zal er na de intake bekeken worden welke fysiotherapeut de beste hulp aan u kan bieden. Natuurlijk kunt u zoals u van ons gewend bent uw voorkeur voor een bepaalde persoon uitspreken.

Gespecialiseerde fysiotherapie 

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0166) 60 23 63 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort