Fysiotherapie Sint-Maartensdijk | FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!
Onze fysiotherapeuten helpen u graag snel van uw klachten af!

Fysiotherapie Sint-Maartensdijk

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Sint-Maartensdijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten zijn deskundig op het gebied van bewegen. Zij helpen u graag wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen. Neem gerust contact op met onze praktijk voor het maken van een afspraak of stel uw vragen. 

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Sint-Maartensdijk

Sinds februari 2017 werkt JOFIB samen met FysioHolland. Door onze krachten te bundelen kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Lees hier meer over de samenwerking. FysioHolland JOFIB is gevestigd in het Woon en Zorgcentrum Maartenshof. Bij onze vestiging in Sint-Maartensdijk hebben we een trainingsruimte tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we nog beter de belasting persoonlijk op u afstemmen en bevorderen we u herstel. 

Persoonlijke fysiotherapie 

Ons team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde fysiotherapeuten die u zo goed mogelijk zullen begeleiden en behandelen. Indien nodig, zal er na de intake bekeken worden welke fysiotherapeut de beste hulp aan u kan bieden. Natuurlijk kunt u zoals u van ons gewend bent uw voorkeur voor een bepaalde persoon uitspreken.

Specialismen Sint-Maartensdijk

U kunt bij FysioHolland JOFIB Sint-Maartensdijk onder andere terecht voor: 

Er zijn meer FysioHolland JOFIB praktijken te vinden in de omgeving van Sint-Maartensdijk. Onze fysiotherapeuten werken dan ook op verschillende locaties. Zo is er altijd een specialist bij u in de buurt. Kijk hier voor ons volledige zorgaanbod. 

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0166) 60 23 63 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 

0883741699

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort