Fysiotherapie Rotterdam | FysioHolland

Topsportcentrum Rotterdam o.a. voor sportfysiotherapie en sport- en ontspanningsmassage
Fysiotherapie Topsportcentrum Rotterdam
Manuele therapie en fysiotherapie Rotterdam
Praktijken voor specialistische fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie in Rotterdam

Pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Bent u op zoek naar fysiotherapeut in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u alleen advies wilt. In Rotterdam hebben we vijf fysiotherapiepraktijken verspreid over de stad. Zo kunt u naar één van onze fysiotherapeuten in Rotterdam Centrum, op de Benthemstraat, op de Walenburgerweg en de Schieweg, en daarnaast zijn wij gevestigd in de wijk Blijdorp en naast de Kuip, in Topsportcentrum Rotterdam. 

Specialistische fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n), zo kunnen we u de meest gerichte zorg bieden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Fysiotherapie Rotterdam

Een bezoek aan een van onze fysiotherapeuten kan u enorm helpen bij het verlichten van uw klachten. Tijdens uw eerste bezoek aan de fysiotherapeut vindt er een screening plaats. De fysiotherapeut luistert naar u en voert een aantal testen uit. Hierna stelt de fysiotherapeut vast of er verdere behandeling nodig is en hoe deze behandelingen eruit moeten zien. Tijdens de fysiotherapiebehandeling traint u onder begeleiding van de fysiotherapeut maar heeft u ook de mogelijkheid om individueel te oefenen en te trainen om uw pijnklachten zo snel mogelijk te verminderen. 

Hoe ziet een behandeling bij de fysiotherapeut eruit?

U heeft altijd eerst een intakegesprek met de fysiotherapeut. Tijdens dit gesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten, hierbij bespreekt u de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen u hierdoor ervaart in het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan op. Gedurende de behandelingen krijgt u tips en oefeningen om uw bewegingspatroon te verbeteren. Denk hierbij aan spierversterkende oefeningen en tips om uw houding te corrigeren. Samen met uw fysiotherapeut evalueert u regelmatig de resultaten.

0883741615

  • Image 0
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5

"Ik kwam hier voor mijn dochter, die wat te zwaar was. Maar inmiddels train ik hier zelf ook. Net als mijn schoonmoeder, zus én buurvrouw."

Emina Sahin, Rotterdam