Fysiotherapie Roosendaal | FysioHolland JOFIB

De fysiotherapeuten van FysioHolland JOFIB Roosendaal helpen u graag.
Op zoek naar een fysiotherapeut in Roosendaal?

Fysiotherapie Roosendaal

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Roosendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en helpen u graag wanner u pijn of moeite heeft met bewegen. De fysiotherapiepraktijk van FysioHolland JOFIB Roosendaal is gevestigd op De Meeten 5, in Roosendaal. 

Fysiotherapie bij FysioHolland JOFIB Roosendaal

Sinds 1 januari 2017 werkt FysioHolland nauw samen met JOFIB, een fysiotherapieorganisatie met meerdere praktijken in Zeeland en Noord-Brabant. Samen bieden we een breed aanbod van specialistische fysiotherapie in heel Nederland. Lees meer over deze samenwerking. 

Afspraak bij de fysiotherapeut

Wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen kunt u bij de fysiotherapeut terecht voor behandeling en advies. In een intakegesprek bespreekt u samen met de fysiotherapeut uw klacht en eventuele eerdere behandelingen. De fysiotherapeut doet mogelijk een kort fysiek onderzoek, waarna hij een persoonlijk behandelplan opstelt. Samen werkt u aan een zo vlot mogelijk herstel. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Twijfelt u of fysiotherapie u kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u alleen advies wilt.

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie is vrij toegankelijk. Dat betekent dat u direct een afspraak kunt maken, zonder dat u hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig heeft. Wel heeft u bij een chronische indicatie of bij fysiotherapie aan huis een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk meer informatie over de vergoeding van fysiotherapie.

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort