Fysiotherapie Ridderkerk | FysioHolland

Fysiotherapie Ridderkerk in TopGym
Sportblessure? Onze fysiotherapeuten begeleiden u terug naar uw niveau
Blessure? Knieklachten? Kom langs voor advies van onze fysiotherapeuten

Fysiotherapie Ridderkerk

Lichamelijke klachten kunnen u behoorlijk beperken in het dagelijks leven. De fysiotherapeut kan u mogelijk helpen bij deze klachten. Bent u op zoek naar fysiotherapeut in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht of Ridderkerk? Kom dan eens langs bij de fysiotherapeuten van FysioHolland Ridderkerk. Wij helpen u graag om weer beter te bewegen, zodat u uw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. Twijfelt u of fysiotherapie de oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u alleen advies wilt.

Fysiotherapie Ridderkerk

De fysiotherapiepraktijk in Ridderkerk is een PLUS-praktijk. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. U kunt bij ons rekenen op kwalitatief goede zorg. Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in Top Gym Ridderkerk, aan de rand van het Oosterpark. Samen met de fysiotherapeut kijkt u naar een geschikte behandeling. De fysiotherapeut begeleidt u en geeft u oefeningen om bijvoorbeeld uw spieren te versterken.

Gespecialiseerde fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en hebben ieder hun eigen specialisme(n), waardoor we u zo gericht mogelijk van dienst kunnen zijn. Bekijk ook het team van fysiotherapeuten in Ridderkerk.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Afspraak bij de fysiotherapeut

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Zorg ervoor dat u tijdens de afspraak met de fysiotherapeut soepel zittende kleding draagt, waarin u gemakkelijk uw oefeningen kunt doen. Tijdens het eerste bezoek houdt de fysiotherapeut een intakegesprek met u. Hierin onderzoekt de fysiotherapeut uw klacht en stelt hij een aantal vragen. Vervolgens stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op, rekening houdend met uw dagelijkse bezigheden. Samen gaat u aan de slag om uw klachten te verminderen of te verhelpen.
0883741615

"Na de operatie aan mijn knie raadde de orthopeed fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk, Rotterdam