Fysiotherapie Den Helder

Team gespecialiseerde fysiotherapeuten Den Helder
Praktijk voor fysiotherapie in Den Helder (Bernhardplein)
Wachtruimte fysiotherapie Den Helder
Oefenzaal fysiotherapie Den Helder

Pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Woont u in de omgeving Den Helder, Julianadorp, De Kooy of Huisduinen en bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten in Den Helder. Ook als u alleen advies wilt.

Fysiotherapie Den Helder

Heeft u regelmatig lichamelijke klachten of last van acute pijn? Belemmeren de klachten uw dagelijkse bezigheden? Loop niet te lang door, maar kom langs bij de fysiotherapeut. Een fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen en kan u begeleiden en adviseren bij lichamelijke klachten als lage rugpijn, schouder- en nekklachten, een knieblessure of een verzwikte enkel. Maar ook voor begeleiding tijdens het revalideren, bij ouderdomsklachten of als u een aandoening heeft waarbij bewegen lastiger wordt staan onze fysiotherapeuten voor u klaar.

Fysiotherapiepraktijken Den Helder

Een van onze praktijken is gevestigd in het nieuwe Gezondheidscentrum Bernhardplein (voormalige bibliotheek), waar ook de GGD, huisartsenpraktijk Het Middenschip en een Tandprothetische Praktijk gevestigd zijn. Daarnaast is de tweede praktijk van FysioHolland op de Reigerstraat in de praktijk van huisarts T. Kidane Gebremeskel gevestigd. Ook zijn er dagelijks twee fysiotherapeuten van FysioHolland Den Helder aanwezig bij twee locaties van Stichting Vrijwaard: Ten Anker en Westhoek. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of loop eens binnen bij een van onze fysiotherapiepraktijken.

Gespecialiseerde fysiotherapie Den Helder

Ons team van fysiotherapeuten in Den Helder beschikt over verschillende specialismen. De fysio's in Den Helder zijn onder andere gespecialiseerd in:

Gezond & Actief: trainen bij FysioHolland Den Helder

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. Bekijk hier de trainingstijden.

Daarnaast bieden we een aantal beweegprogramma's aan. Zo hebben we voor kinderen met (beginnend) overgewicht het programma Kinderen in Beweging ontwikkeld. 

Samenwerking fysio met andere zorgverleners

Loopt u ook bij een andere zorgverlener voor uw lichamelijk klacht, bijvoorbeeld bij de huisarts of orthopeed? Dan overleggen wij, uiteraard na uw toestemming, met andere betrokken zorgverleners. Zo kunnen wij u optimale zorg bieden. De fysiotherapeut stemt de oefeningen en begeleiding af op uw persoonlijke situatie. 

Wij werken onder andere samen met

Podocentrum Hoep Zuid
EGES
Logopediepraktijk Spreekbureau
Chiropractie Boyd
Texelse diëtist 
Prostop

"Na een bypassoperatie kon ik niet meer lopen. Kasia (fysiotherapeut Den Helder) heeft mij uit de rolstoel geholpen en sindsdien ben ik hier bij FysioHolland blijven sporten."

Herman Bolster, Den Helder