Fysiotherapie Capelle aan den IJssel | FysioHolland

Schouderpijn? Kom eens langs bij onze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel
Onze fysiotherapeuten in Capelle aan den IJssel helpen u graag
Enkelblessure? Onze fysiotherapeuten in Capelle aan den IJssel helpen u graag

Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Bent u op zoek naar fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Ook als u alleen advies wilt. Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in de sportschool van David Lloyd. 

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. U kunt bij de fysiotherapeut terecht voor lichamelijke klachten als rug-, nek-, schouderklachten, maar ook wanneer u last heeft van gewrichtsklachten of wanneer u herstellende bent van een ziekte. Met bijvoorbeeld hydrotherapie, fysiotherapie in het water, wordt het gemakkelijker om te bewegen.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Uw eerste bezoek aan de fysiotherapeut

Gaat u voor het eerst naar de fysiotherapeut? Dan is het handig om gemakkelijke kleding aan te trekken waarin u goed kunt bewegen, denk aan een joggingbroek en een t-shirt. Tijdens het eerste bezoek houdt de fysiotherapeut een intakegesprek met u. Hierin onderzoekt de fysiotherapeut uw klacht en stelt hij een aantal vragen. Vervolgens stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op, rekening houdend met uw dagelijkse bezigheden. Samen met de fysio gaat u aan de slag om de klachten te verminderen. De fysiotherapeut geeft advies en u krijgt bijvoorbeeld spierversterkende oefeningen mee om thuis te doen.

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie wordt deels vergoed vanuit uw basisverzekering. Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt. De overheid bepaalt elk jaar wat er in de basisverzekering zit. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie die niet in de basisverzekering zit. U heeft voor fysiotherapie geen verwijzing of verwijsbriefje van uw huisarts nodig. U kunt meteen een afspraak maken met een fysiotherapeut bij u in de buurt

0883741615

"Na de operatie aan mijn knie raadde de orthopeed fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk, Rotterdam