Fysiotherapie Apeldoorn | FysioHolland

Praktijk voor fysiotherapie in Club Pellikaan Apeldoorn
Fysiotherapie Apeldoorn
Onze fysiotherapeuten helpen u graag snel van uw klachten af

Fysiotherapie in Apeldoorn

Pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Bent u op zoek naar fysiotherapeut in Apeldoorn of in de omgeving van Ugchelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u alleen advies wilt. Tijdens een intakegesprek met de fysiotherapeut kan de fysio bepalen of fysiotherapie voor u de oplossing is. 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in wellness- en healthclub Club Pellikaan. Hierbij mogen we gebruikmaken van de faciliteiten van Club Pellikaan tijdens de behandeling. Denk bijvoorbeeld aan het zwembad voor de hydrotherapie en de fitnesszaal voor fysiotherapieoefeningen.

Intakegesprek met de fysiotherapeut

U voert altijd eerst een intakegesprek met de fysiotherapeut. Hierin beschrijft u wat uw klacht is en in welke situaties de klacht u belemmert. De fysiotherapeut doet mogelijk een fysiek onderzoek om te kijken of fysiotherapie de oplossing kan zijn. Vervolgens stelt u samen met uw fysiotherapeut een doel en een behandelplan vast.

Persoonlijk behandelplan fysiotherapie

Elk mens en elke lichamelijke klacht is anders, de fysiotherapeut stelt daarom een persoonlijk plan met u op. De fysiotherapeut geeft u oefeningen en u krijgt mogelijk huiswerkoefeningen mee. Daarnaast geeft de fysiotherapeut u tips en advies hoe u in de toekomst klachten kunt voorkomen. Benieuwd naar ons team van fysiotherapeuten, manueel therapeuten en oefentherapeuten? Bekijk het team.

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort

  • Image 0
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4