Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost | FysioHolland

U vindt onze fysiotherapiepraktijk op de eerste verdieping in het Bijlmer Sportcentrum
We verzorgen ook fysiotherapie in het water in het Bijlmer Sportcentrum in Amsterdam Zuidoost
Team gespecialiseerde fysiotherapeuten in Amsterdam Oost en Zuidoost

Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Zuidoost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze praktijken in Amsterdam zijn PLUS-praktijken: dit betekent dat we voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars.

Specialismen fysiotherapeuten Amsterdam Zuidoost

Ons team van fysiotherapeuten beschikt over diverse specialismen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Beweegprogramma's fysiotherapie

Daarnaast bieden we verschillende beweegprogramma's voor kinderen met overgewicht of als u een chronische aandoening heeft en het belangrijk is dat u in beweging blijft. Onze fysiotherapeuten begeleiden u tijdens deze beweegprogramma's zodat u verantwoord en doelgericht kunt bewegen. Daarnaast krijgt u tips en advies hoe u uw leefstijl kunt aanpassen. Meer weten? Kijk bij één van de onderstaande beweegprogramma's voor meer informatie of neem contact met ons op.

Bezoek aan de fysiotherapeut

Tijdens uw eerste bezoek aan de fysiotherapeut houdt de fysiotherapeut een intakegesprek met u. Hierin vraagt de fysio welke klachten u precies heeft en op welke momenten u hier meestal last van heeft. Eventueel doet de fysiotherapeut kort fysiek onderzoek. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld een oefening of beweging moet doen zodat de fysiotherapeut kan zien hoe uw lichaam hierop reageert. Daarom is het handig om tijdens uw afspraken bij de fysio soepel zittende kleding te dragen waarin u gemakkelijk kunt bewegen. Als de fysiotherapeut voldoende informatie heeft kan hij inschatten of fysiotherapie u kan helpen. Als dat niet het geval is zal de fysio u doorverwijzen naar een andere specialist.

 

"Bij FysioHolland krijg ik oefeningen van de fysiotherapeut om na mijn gedeeltelijke dwarslaesie nog zo goed mogelijk te kunnen bewegen. Ik ben er erg tevreden over."

Coby Kamstra, Amsterdam Noord