Fysiotherapie Amsterdam Osdorp | FysioHolland

Team gespecialiseerde fysiotherapeuten Amsterdam Oeverpad

Fysiotherapie in Amsterdam Osdorp

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Osdorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland heeft meerdere praktijken in Amsterdam, waarvan drie in Amsterdam West. Onze fysiotherapiepraktijk in Osdorp (Oeverpad) is gelegen in het Maarten Luther Dienstencentrum. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of loop eens bij ons binnen!

Gespecialiseerde fysiotherapie

De fysiotherapeut kan u helpen bij lichamelijke klachten die u belemmeren in het dagelijks leven. Denk hierbij aan acute of langdurige rugklachten, schouderpijn, knieblessures of een stijve nek. Maar ook voor klachten als gevolg van een neurologische aandoening of vochtophopingen tijdens of na kanker kan de fysiotherapeut iets voor u betekenen. Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n). Dit betekent dat zij u naast algemene fysiotherapie ook gespecialiseerde fysiotherapie kunnen bieden. Zo kunnen wij u de altijd optimale zorg bieden. Onze fysiotherapiepraktijken in Amsterdam West zijn allen PLUS-praktijken: dit betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Behandeling bij de fysio

Een fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u zich weer soepeler en met minder pijn kunt bewegen in het dagelijks leven. De fysiotherapeut onderzoekt wat de oorzaak van uw lichamelijke klacht is en geeft tips om te voorkomen dat de klachten terugkomen. Veel geziene klachten door de fysiotherapeut zijn bijvoorbeeld: rugklachten, pijnlijke nek of schouders, enkel- en knieklachten. Daarnaast kan de fysiotherapeut begeleiden bij revalidatie of bij een sportblessure. Eventueel wordt medical taping gebruikt ter ondersteuning van de behandeling.

"We hebben wel andere fysiotherapeuten geprobeerd maar komen altijd weer terug bij Albert in Amsterdam Noord. Hier is het gewoon goed."

Dhr. Commandeur, Purmerend