Fysiotherapie Amsterdam Oosterpark | FysioHolland

Buitentraining knierevalidatie in het Oosterpark
Team Amsterdam Oost - onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar!
Wachtkamer Oosterpark

Fysiotherapie Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Amsterdam Oost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Oosterpark heeft veel specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. Bekijk het zorgaanbod. FysioHolland Amsterdam Oost heeft meerdere praktijken, waaronder de fysiotherapiepraktijk op de Blasiusstraat 128-136 in Amsterdam. Onze praktijken zijn allemaal PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.  

Wat doet de fysiotherapeut?

Regelmatig last van uw rug? Pijnlijke nek en schouder? Of speelt uw knie weer op als u een langer stuk loopt? Dan is fysiotherapie wellicht de oplossing. Een fysiotherapeut begeleidt u bij het verminderen van uw lichamelijke klachten. Allereerst onderzoekt de fysiotherapeut de oorzaak van de klacht waarna u samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan opstelt. De fysiotherapeut geeft advies en oefeningen om de klachten te verminderen of te verhelpen. En bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan behandelen wij ook aan huis.

Gespecialiseerde fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n). Daarnaast werken we nauw samen met de huisartsen in de omgeving, Cancer Care Center en de specialisten van het OLVG, en zijn een aantal therapeuten aangesloten bij specialistische netwerken zoals het Schoudernetwerk, Longrevalidatie Netwerk Amsterdam, Claudicationet, het MS en CVA netwerk en Rugpijn Netwerk Amsterdam. Fysiotherapeuten Hylke en Michael zijn verbonden aan de kniepoli van het OLVG. Daarnaast is Hylke verbonden aan TraumaNet VU. Hierdoor kunnen we u altijd gerichte en kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden en u snel doorverwijzen naar de juiste specialist indien nodig.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Bekijk het volledige zorgaanbod van onze fysiotherapeuten in Amsterdam Oost voor alle specialismen.

Beweegprogramma's fysiotherapie

U kunt bij ons diverse beweegprogramma's volgen. Denk hierbij aan een programma voor kinderen met overgewicht, bewegen met COPD of Diabetes. Deze programma's zijn onder leiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Andere programma's zijn:

Trainen bij FysioHolland Oosterpark

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 0883741614

"Na mijn knieoperatie raadde de orthopeed mij fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk