Fysiotherapie Amsterdam Oost | FysioHolland

Hylke en Ymke, sportfysiotherapeut en kinderfysiotherapeut Amsterdam Oost
Buitentraining knierevalidatie in het Oosterpark
Team Amsterdam Oost - onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar!
Oefenzaal bij fysiotherapie Amsterdam Oost

Fysiotherapie Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Amsterdam Oost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een grote fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Oost en hebben alle specialismen van fysiotherapie in huis. En bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan behandelen wij ook aan huis. Benieuwd naar ons team van specialisten? Bekijk het team van Amsterdam Oost. 

Wat doet de fysiotherapeut?

Regelmatig last van uw rug? Pijnlijke nek en schouder? Of speelt uw knie weer op als u een langer stuk loopt? Dan is fysiotherapie wellicht de oplossing. Een fysiotherapeut begeleidt u bij het verminderen van uw lichamelijke klachten. Allereerst onderzoekt de fysiotherapeut de oorzaak van de klacht waarna u samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan opstelt. De fysiotherapeut geeft advies en oefeningen om de klachten te verminderen of te verhelpen. 

Gespecialiseerde fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n). Daarnaast werken we nauw samen met de huisartsen in de omgeving, Cancer Care Center en de specialisten van het OLVG. Zo zijn fysiotherapeuten Hylke en Michael verbonden aan de kniepoli van het OLVG. Daarnaast is Hylke verbonden aan TraumaNet VU. Hierdoor kunnen we u altijd gerichte en kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden en u snel doorverwijzen naar de juiste specialist indien nodig.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Bekijk het volledige zorgaanbod van onze fysiotherapeuten in Amsterdam Oost voor alle specialismen.

Beweegprogramma's fysiotherapie

U kunt bij ons diverse beweegprogramma's volgen. Denk hierbij aan een programma voor kinderen met overgewicht, bewegen met COPD of Diabetes. Deze programma's zijn onder leiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Andere programma's zijn:

"Na mijn knieoperatie raadde de orthopeed mij fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk