Fysiotherapie Amsterdam Oost | FysioHolland

Buitentraining knierevalidatie in het Oosterpark
Team Amsterdam Oost - onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar!
Last van uw nek? Manuele therapie kan helpen.

Fysiotherapie Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Amsterdam Oost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een grote fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Oost en hebben alle specialismen van fysiotherapie in huis. 

Wat doet de fysiotherapeut?

Regelmatig last van uw rug? Pijnlijke nek en schouder? Of speelt uw knie weer op als u een langer stuk loopt? Dan is fysiotherapie wellicht de oplossing. Een fysiotherapeut begeleidt u bij het verminderen van uw lichamelijke klachten. Allereerst onderzoekt de fysiotherapeut de oorzaak van de klacht waarna u samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan opstelt. De fysiotherapeut geeft advies en oefeningen om de klachten te verminderen of te verhelpen. 

Fysiotherapie Amsterdam Oost 

Bekijk per locatie in Oost het volledige zorgaanbod, de openingstijden en de fysiotherapeuten. 

Trainen bij FysioHolland Amsterdam Oost

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 

0883741614

"Na mijn knieoperatie raadde de orthopeed mij fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk