Fysiotherapie Poortvliet | FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Maak een afspraak
Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!

Fysiotherapie Poortvliet

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Poortvliet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd op verschillende gebieden. Onze fysiotherapeuten helpen u graag wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen.  

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Poortvliet

FysioHolland en JOFIB werken sinds begin 2017 intensief samen. Deze samenwerking leidt ertoe dat wij u altijd de juiste hulp kunnen bieden. Onze fysiotherapeuten vullen elkaar aan zijn een ieder gespecialiseerd. Lees meer over deze samenwerking. FysioHolland JOFIB is gevestigd in het Verzorgingshuis de Poorthove. Bij onze vestiging in Poortvliet hebben we een trainingsruimte tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we nog beter de belasting persoonlijk op u afstemmen en bevorderen we u herstel. 

Behandeling bij de fysiotherapeut

Jaarlijks brengen zo’n 1,5 miljoen mensen een bezoek aan de fysiotherapeut. De fysiotherapeut behandelt u in de fysiotherapiepraktijk, of wanneer u niet meer in staat bent om zelf naar de praktijk te komen, bestaat de mogelijkheid dat de fysiotherapeut naar u aan huis komt. Tijdens de eerste afspraak brengt de fysiotherapeut uw lichamelijke klachten in kaart. Eventueel volgt een lichamelijk onderzoek. Vervolgens stelt u samen met uw fysiotherapeut een behandelplan op. Indien nodig werkt de fysiotherapeut samen met uw huisarts of specialist. Uiteraard vraagt de fysiotherapeut u hiervoor eerst toestemming. U kunt met of zonder verwijzing terecht bij de fysiotherapeut.

Gespecialiseerde fysiotherapie in Poortvliet

U kunt bij FysioHolland JOFIB Poortvliet onder andere terecht voor: 

Bekijk hier ons volledige zorgaanbod. 

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0166) 60 23 63 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 

0883741699

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort