Fysiotherapie Oude Tonge | FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Maak een afspraak
Onze fysiotherapeuten helpen u graag snel van uw klachten af!

Fysiotherapie Oude Tonge

Lichamelijke klachten kunnen u flink belemmeren in het dagelijks leven. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Oude Tonge? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en hebben ieder hun eigen specialisme(n). Zij begeleiden u graag bij het verminderen of verhelpen van uw klachten. Onze praktijk in Oude Tonge is gevestigd in woonzorgcomplex Ebbe en Vloed.

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Oude Tonge

Vanaf februari 2017 werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met praktijken door heel Nederland. Uiteraard kunt u nog gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. De fysiotherapiepraktijken van JOFIB gaan voortaan verder onder de naam FysioHolland JOFIB. Lees meer over deze samenwerking. 

Persoonlijke fysiotherapie 

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die u zo goed mogelijk zullen begeleiden en behandelen. Indien nodig, zal er na de intake bekeken worden welke fysiotherapeut de beste hulp aan u kan bieden. Onze fysiotherapeuten werken op meerdere locaties, waardoor wij u een uitgebreid aanbod van specialistische zorg kunnen bieden. Bij onze praktijk in Oude Tonge kunt u onder andere terecht voor:

Kijk voor een volledig overzicht van specialismen bij ons zorgaanbod.

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0187) 48 31 57 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 

0883741698

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort