Fysiotherapie Oud-Vossemeer| FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Maak een afspraak
Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!

Fysiotherapie Oud-Vossemeer

Pijnklachten kunnen u behoorlijk beperken in uw dagelijks leven. Hulp van de fysiotherapeut kan de klachten snel verminderen. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Oud-Vossemeer of de omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben praktijken in onder andere Oud-Vossemeer, Tholen en Poortvliet. Bekijk hier ons volledige overzicht van praktijken. 

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Oud-Vossemeer

FysioHolland JOFIB is gevestigd in het dorpshuis de Vossenkuil. Op onze vestiging te Oud-Vossemeer hebben we een trainingsruimte tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we nog beter de belasting afstemmen op het individuele niveau van onze patiënt, wat belangrijk is voor een spoedig herstel. Zo nodig wordt u uitgenodigd om in Tholen te revalideren waar een volledig uitgeruste trainingszaal aanwezig is. Hierdoor kunnen we nog beter de belasting afstemmen op het individuele niveau van onze patiënt, wat belangrijk is voor een spoedig herstel. De balans tussen belasting en belastbaarheid van het individu is hierbij van belang om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren binnen het dagelijks leven. 

Wanneer naar de fysiotherapeut? 

Heeft u regelmatig last van lage rugklachten? Speelt uw knieblessure weer op? Of heeft u na een dag werken een stijve nek, pijnlijke schouders of hoofdpijn? Dit zijn enkele voorbeelden van lichamelijke klachten waar de fysiotherapeut zich op richt. Maar ook als u moet revalideren of bij chronische ziekten kan een fysiotherapeut begeleiding bieden om (weer) conditie en kracht op te bouwen. Wilt u advies van onze fysiotherapeut of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. 

Gespecialiseerde fysiotherapie Oud-Vossemeer

 U kunt bij ons onder andere terecht voor: 

Bekijk hier ons volledige zorgaanbod. 

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0166) 60 23 63 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. 

0883741699

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort