Fysiotherapie Oud-Gastel | FysioHolland JOFIB

De fysiotherapeuten van FysioHolland JOFIB helpen u graag.
Op zoek naar een fysiotherapeut in Oud Gastel?

Fysiotherapie Oud-Gastel

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Oud-Gastel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en helpen u graag wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen. De fysiotherapiepraktijk van FysioHolland JOFIB Oud-Gastel is gevestigd op Het Hof 2b in het Multidisciplinaire Zorgcentrum Medisch Centrum Nieuw Gastel. Twijfelt u of fysiotherapie u kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u alleen advies wilt.

Fysiotherapie bij FysioHolland JOFIB Oud-Gastel

Sinds 1 januari 2017 werkt FysioHolland nauw samen met JOFIB, een fysiotherapieorganisatie met meerdere praktijken in Zeeland en Noord-Brabant. Samen bieden we een breed aanbod van specialistische fysiotherapie in heel Nederland. Lees meer over deze samenwerking. Ons team bestaat uit enthousiaste en hoogopgeleide fysiotherapeuten die u zo goed mogelijk begeleiden en behandelen. 

Afspraak bij de fysiotherapeut

Wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen kunt u bij de fysiotherapeut terecht voor behandeling en advies. In een intakegesprek bespreekt u samen met de fysiotherapeut uw klacht en eventuele eerdere behandelingen. De fysiotherapeut doet mogelijk een kort fysiek onderzoek, waarna hij een persoonlijk behandelplan opstelt. Indien nodig, zal er na de intake bekeken worden welke fysiotherapeut de beste hulp aan u kan bieden. Samen werkt u aan een zo vlot mogelijk herstel. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. 

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie is vrij toegankelijk. Dat betekent dat u direct een afspraak kunt maken, zonder dat u hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig heeft. Wel heeft u bij een chronische indicatie of bij fysiotherapie aan huis een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk meer informatie over de vergoeding van fysiotherapie.

0883741699

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort