Fysiotherapie Naarden | FysioHolland STTC

Al een tijd last van uw schouder? Maak een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten
Onze fysiotherapeuten in Naarden helpen u graag snel van uw klachten af

Fysiotherapie Naarden

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Naarden? De fysiotherapiepraktijk van FysioHolland STTC Naarden is gevestigd op de Amersfoortsestraatweg, bij van Hellemond Sport in Naarden. U hoeft geen lid te zijn van van Hellemond Sport om van onze fysiotherapie gebruik te maken. Heeft u regelmatig lichamelijke klachten of acute pijn bij bewegen? Dan kan fysiotherapie de oplossing zijn. Neem gerust contact met ons op, ook als u alleen advies wilt. Onze fysiotherapiepraktijk in Naarden is toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers.

Fysiotherapie bij FysioHolland STTC Naarden

Sinds 1 januari 2017 werkt STTC Naarden nauw samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met meerdere praktijken in het Gooi. Zo verzorgt FysioHolland de fysiotherapie in ziekenhuis Tergooi en biedt onder andere in Hilversum, Laren, Amersfoort en regio Amsterdam algemene en specialistische fysiotherapie. Lees meer over deze samenwerking.

Gespecialiseerde fysiotherapie Naarden

Al onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en hebben ieder hun eigen specialisme(n), zodat we u nog gerichtere zorg kunnen bieden. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Voor de hydrotherapie, fysiotherapie in verwarmd water maken wij gebruik van het therapiebad van revalidatiecentrum de Trappenberg (Huizen) en de Zandzee (Bussum). Zo kunt u onder deskundige begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut werken aan uw herstel of trainen om uw conditie of kracht te verbeteren.

Directe toegankelijkheid fysiotherapie

U heeft geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts of specialist om naar de fysiotherapeut te kunnen, tenzij u een chronische indicatie heeft of fysiotherapie aan huis wil. Voor de meeste lichamelijke klachten kunt u direct een afspraak maken bij de fysiotherapeut, zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel.

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort