Fysiotherapie Huizen | FysioHolland STTC

Last van een vervelende lichamelijk klacht? Maak een afspraak
Onze fysiotherapeuten helpen u graag snel van uw klachten af

Fysiotherapie Huizen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in het centrum van Huizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De fysiotherapiepraktijk van FysioHolland STTC Huizen is gevestigd in het 'Oude Dorp', in Sportinstituut Rebel. Twijfelt u of fysiotherapie de oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u alleen advies wilt. 

Fysiotherapie bij FysioHolland STTC Huizen

Sinds 1 januari 2017 werkt STTC Huizen nauw samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met meerdere praktijken in het Gooi. Zo verzorgt FysioHolland de fysiotherapie in ziekenhuis Tergooi en biedt onder andere in HilversumLarenAmersfoort en regio Amsterdam algemene en specialistische fysiotherapie. Lees meer over deze samenwerking.

Fysiotherapie in Rebel

Wij maken gebruik van de (sport-)faciliteiten die Sportinstituut Rebel ons te bieden heeft. Zo maken wij o.a. gebruik van de nieuwste (cardio) apparatuur van Technogym en LifeFitness. Daarnaast is er voldoende oefen- en fitnessmateriaal aanwezig om een goed en gevarieerd oefenprogramma te maken. U hoeft geen lid te zijn van Rebelsport om van onze diensten gebruik te maken. Voor de hydrotherapie (fysiotherapie in verwarmd water) maken wij gebruik van het therapiebad van revalidatiecentrum de Trappenberg en het zwembad van Rebelsport. Zo kunt u onder deskundige begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut werken aan uw herstel of gewoon lekker trainen om uw conditie of kracht te verbeteren.

Gespecialiseerde fysiotherapie

Alle fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en hebben ieder hun eigen specialisme(n). Zo kunnen we u nog gerichter behandelen. U kunt onder andere bij onze terecht voor:

Bekijk ook het volledige overzicht van specialismen van fysiotherapie in Huizen.

 

Eerste afspraak met de fysiotherapeut

De eerste afspraak met de fysiotherapeut betreft altijd een intakegesprek. Hierin bespreekt u samen met de fysiotherapeut welke klachten u heeft en op welke momenten de klachten u belemmeren in het dagelijks leven. De fysiotherapeut onderzoekt de klacht en stelt aan de hand van de conclusies een persoonlijk behandelplan op. Tijdens de behandelingen krijgt u oefeningen mee die u thuis kunt herhalen. 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort