Fysiotherapie Houten | FysioHolland

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een fysiotherapiebehandeling te volgen op onze praktijk in Houten. Excuses voor het ongemak. U kunt uiteraard wel bij onze praktijk terecht bij onze praktijk op Maylaan 6 in Utrecht (Kanaleneiland) of op de Laan van Maarschalkerweerd 1, Utrecht Oost, op onze praktijk in Kampong.

U bent van harte welkom bij FysioHolland Houten, gevestigd in sporthal De Wetering
Op zoek naar een fysiotherapeut in Houten? Kom eens langs of neem contact met ons op.
Schouderpijn? Rugpijn? Kom eens langs bij een van onze fysiotherapeuten

Praktijk voor fysiotherapie in Houten

Bent u op zoek naar fysiotherapeut en woont u in de omgeving Houten, Schalkwijk of Het Goy? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Ook als u alleen advies wilt. Onze fysiotherapeuten denken graag met u mee. Samen met de fysiotherapeut kunt u bespreken of fysiotherapie voor u de oplossing van uw lichamelijke klacht kan zijn. U vindt onze fysiotherapeut in Optisport Houten. 

Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie valt onder paramedische zorg. De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Wanneer u lichamelijke klachten heeft als lage rugpijn, schouderklachten of een nare knieblessure, dan kan fysiotherapie helpen. Maar ook wanneer u een chronische aandoening heeft of herstellende bent van een ziekte kan de fysiotherapeut u helpen als het gaat om (beter) in beweging te komen.

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Houten kunt u terecht voor:

  • Lichamelijke klachten, zoals lage rugpijn, schouderklachten of kniepijn
  • Beweegprogramma voor kinderen met overgewicht (6-12 jaar)
  • Beweegprogramma voor tieners die te zwaar zijn (12-16 jaar)

Afspraak met de fysiotherapeut

Jaarlijks bezoeken zo'n 1,5 miljoen Nederlanders de fysiotherapeut. De meest geziene klachten zijn rugpijn en nekklachten. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw klacht. Vervolgens houdt de fysiotherapeut een kort lichamelijk onderzoek waarna u samen met uw therapeut een persoonlijk behandelplan opstelt. De fysiotherapeut geeft u oefeningen mee die u thuis kunt doen om bijvoorbeeld uw spieren te versterken waardoor uw klachten verminderen of verdwijnen.

Vergoeding fysiotherapiebehandeling

De fysiotherapeut is vrij toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft, u kunt direct een afspraak met ons maken. Wanneer u een chronische indicatie of fysiotherapie aan huis nodig heeft, heeft u wel een verwijzing nodig. Fysiotherapie wordt deels vergoed vanuit de basisverzekering, en mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering. 

"Na de operatie aan mijn knie raadde de orthopeed fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk, Rotterdam