Fysiotherapie Hoofddorp Manenburgdreef | FysioHolland

De fysiotherapeuten helpen u graag snel van uw klachten af
Gezondheidscentrum Manenburgdreef Hoofddorp

Fysiotherapie Hoofddorp Manenburgdreef

Belemmeren uw lichamelijke klachten uw dagelijks leven? Wellicht kan de fysiotherapeut u helpen. De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Woont u in de omgeving Hoofddorp? Dan kunt u vanaf nu ook bij FysioHolland Hoofddorp terecht voor behandeling en persoonlijk advies. Fysiotherapie Manenburgdreef sluit zich vanaf 1 oktober aan bij FysioHolland. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Hoofddorp. Het team van fysiotherapeuten blijft gelijk, dus ook als u al onder behandeling bent (geweest), kunt u nog steeds bij uw vertrouwde therapeut terecht.

Fysiotherapie Manenburgdreef is één van de grootste praktijken in Hoofddorp en bestaat ruim dertig jaar. U vindt de fysiotherapiepraktijk in het gezondheidscentrum op de Manenburgdreef 101. Na ruim dertig jaar hebben de huidige eigenaren besloten afstand te doen van de praktijk. 

Zorgaanbod fysiotherapie Hoofddorp Manenburgdreef

De praktijk bestaat uit zeven therapeuten met ieder hun eigen specialisme(n). Hierdoor heeft de praktijk een uitgebreid zorgaanbod te bieden. U kunt bij deze praktijk terecht voor onder andere:

Medisch Fitness

Medisch fitness is geschikt voor iedereen die onder begeleiding wil sporten. Dit kan zijn omdat u net geopereerd bent, maar dit hoeft niet. Is de stap voor u te groot om zelf naar de sportschool te gaan? Dan biedt medisch fitness u de juiste begeleiding. Lees hier meer over Medisch Fitness in Hoofddorp. 

"Na de operatie aan mijn knie raadde de orthopeed fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk, Rotterdam