Fysiotherapie Fijnaart | FysioHolland JOFIB

De fysiotherapeuten van FysioHolland JOFIB Fijnaart helpen u graag
Last van vervelende lichamelijke klachten? Maak een afspraak

Fysiotherapie Fijnaart

Heeft u regelmatig lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Bent u woonachtig in de omgeving van Fijnaart, Zevenbergen of Noordhoek? De fysiotherapeuten van FysioHolland JOFIB Fijnaart helpen u graag van uw klachten af. Onze hoofdlocatie is Kadedijk 120 te Fijnaart en sinds 2015 hebben wij ook een fysiotherapiepraktijk bij Lifestyle 13, Eerste Kruisweg 8a+b te Fijnaart.

FysioHolland JOFIB Fijnaart

Vanaf februari 2017 werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met praktijken door heel Nederland. Uiteraard kunt u nog gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. De fysiotherapiepraktijken van JOFIB gaan voortaan verder onder de naam FysioHolland JOFIB. Lees meer over deze samenwerking.

Eerste afspraak bij de fysiotherapeut

Ons team bestaat uit enthousiaste, professionele fysiotherapeuten die u zo goed mogelijk zullen begeleiden en behandelen. Als u voor het eerst bij de fysiotherapeut komt, houdt de therapeut een intakegesprek met u om een beeld te krijgen van de klacht. Eventueel doet de fysiotherapeut kort fysiek onderzoek om een duidelijke diagnose te stellen. Na de intake bespreekt de fysiotherapeut samen met u uw persoonlijke behandelplan. Vervolgens gaat u samen aan de slag om uw klachten zo snel mogelijk te verminderen of verhelpen. 

Gespecialiseerde fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten werken vaak op meerdere locaties. Hierdoor kunnen wij u op meerdere locaties passende zorg bieden. Binnen de praktijk in Fijnaart kunt u onder andere terecht voor:

Bekijk ook het volledige overzicht van gespecialiseerde fysiotherapie in Fijnaart.

Meer weten? Afspraak maken? 

Neem gerust contact op met ons via (0168) 46 28 16 of e-mail naar fijnaart@fysioholland.nl. Ook als u alleen advies wilt.

0883741699

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort