Fysiotherapie Etten-Leur | FysioHolland JOFIB

De fysiotherapeuten van FysioHolland JOFIB Etten-Leur helpen u graag.
Op zoek naar een fysiotherapeut in Etten-Leur? Maak een afspraak

Fysiotherapie Etten-Leur

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Etten-Leur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen. Heeft u acute rugpijn? Last van uw nek en schouders? Of loopt u al een tijdje met een vervelende knieblessure die maar niet weg gaat? Dan kan fysiotherapie de oplossing zijn. Neem gerust contact op met onze praktijk. Ook als u alleen advies wilt.

FysioHolland JOFIB Etten-Leur

Vanaf februari 2017 werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met praktijken door heel Nederland. Uiteraard kunt u nog gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. De fysiotherapiepraktijken van JOFIB gaan voortaan verder onder de naam FysioHolland JOFIB. 

Fysiotherapie Etten-Leur 

FysioHolland JOFIB is gevestigd in het multidisciplinaire zorgcentrum de KEEN en heeft een praktijk in Basic-Fit. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die u zo goed mogelijk zullen begeleiden en behandelen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgt uw therapeut ervoor dat u zo snel mogelijk weer beter kunt bewegen.

Gespecialiseerde fysiotherapie

Onze therapeuten werken vaak op meerdere locaties, waardoor wij u op elke locatie een uitgebreide en specialistische zorg kunnen bieden. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Kijk voor een volledig overzicht van onze specialismen bij zorgaanbod.

Meer weten? Afspraak maken? 

Neem gerust contact op met een van onze praktijken via (076) 503 71 71 voor het maken van een afspraak of voor advies.

0883741699

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort