Fysiotherapie Ede | FysioHolland STTC

Onze fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar
Heeft u een blessure? FysioHolland STTC Ede helpt u graag

Fysiotherapie Ede

Heeft u last van vervelende lichamelijke klachten? Pijn in uw rug of bijvoorbeeld last van uw knie met traplopen? Blijf hier niet te lang mee doorlopen en laat een van onze specialisten er eens naar kijken. Woont u in de omgeving van Ede, Veenendaal of Bennekom? En bent u opzoek naar een fysiotherapeut? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar en helpen u graag met het oplossen van uw klachten.

Fysiotherapie bij FysioHolland STTC Ede

Sinds 1 januari 2017 werkt STTC Ede nauw samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met meerdere praktijken in het Gooi. Zo verzorgt FysioHolland de fysiotherapie in ziekenhuis Tergooi en biedt onder andere in HilversumLarenAmersfoort en regio Amsterdam algemene en specialistische fysiotherapie. Lees meer over deze samenwerking.

Persoonlijke fysiotherapie

Bij fysiotherapiepraktijk in Ede heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding individueel of in een groep te trainen. Onze fysiotherapeuten stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. Werkt u bijvoorbeeld aan uw herstel na een operatie? Dan geven onze fysiotherapeuten u graag de medische begeleiding die u nodig heeft. De fysiotherapiepraktijk bevindt zich in de Fitz Healthclub in Ede. Hier mogen wij gebruikmaken van verschillende faciliteiten zoals de fitnesszaal.

Gespecialiseerde fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allemaal hun eigen specialisaties. Zij adviseren, begeleiden en behandelen u om er zo voor te zorgen dat u weer snel klachtenvrij bent. Onze fysiotherapeuten zullen tijdens de eerste afspraak een lichamelijke screening uitvoeren om de juiste diagnose te vast te kunnen stellen. Aan de hand van deze screening wordt er gekeken wat voor behandeling er voor u nodig is.  

U kunt bij onze fysiotherapeuten onder andere terecht voor:

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort