Fysiotherapie Dordrecht | FysioHolland

Blessure? Onze fysiotherapeuten helpen u graag.
Fysiotherapie Dordrecht

Fysiotherapie Dordrecht

Ongemerkt gebruiken we elke dag honderden spieren. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen, tot u ergens last van krijgt. Als lichamelijke pijn u belemmert bij het bewegen, kan de fysiotherapeut u helpen. De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Een fysiotherapeut onderzoekt uw klacht, begeleidt en adviseert u hoe u de klacht kunt verminderen of verhelpen. U krijgt ook tips en oefeningen om de klacht te verminderen en in de toekomst te voorkomen.

Fysiotherapeut Dordrecht

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De fysiotherapeut is er voor alle leeftijden. Heeft u bijvoorbeeld last van een terugkerende blessure? Heeft u rugpijn na een lange werkdag? Of heeft u lichamelijke klachten omdat uw lichaam ouder wordt? Dan kan de fysiotherapeut helpen om uw dagelijkse bezigheden weer uit te kunnen voeren.

U kunt bij ons terecht voor:

Bezoek aan de fysiotherapeut

Als u de eerste keer naar de fysiotherapeut gaat, start de therapeut altijd eerst met een intakegesprek. Hierin onderzoekt hij uw klacht en bespreekt met u de duur, intensiteit en de momenten waarop u het meest belemmerd wordt in het dagelijks leven. Hierna stelt u samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan en het doel op. Als onderdeel van de behandeling krijgt u oefeningen mee naar huis om bijvoorbeeld uw spieren te versterken of  te ontspannen. Daarnaast geeft de fysiotherapeut u tips en adviezen om klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen. De fysiotherapeut bespreekt regelmatig met u de voortgang en past daar de oefeningen en behandelingen op aan.

Sportfysiotherapeut Dordrecht

Sportfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. De fysiotherapeut heeft zich na de opleiding fysiotherapie gespecialiseerd in sport en sporters. Onze sportfysiotherapeuten hebben een passie voor sport en weten als geen ander hoe belangrijk het is voor een sporter om weer pijnvrij en op het oude niveau te kunnen sporten. Samen met de sportfysiotherapeut werkt u eraan zo snel mogelijk weer volledig te kunnen sporten. De sportfysiotherapeut kan een aangepast trainingsschema voor u opstellen, zodat u deels kan blijven trainen of minder intensief traint. Daarnaast kan de sportfysiotherapeut advies geven om klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen.

"Na de operatie aan mijn knie raadde de orthopeed fysiotherapie bij FysioHolland aan. De revalidatie is echt gericht op mijn sport. Zo kan ik weer verantwoord voetballen.”

Floortje Noordijk, Rotterdam