Fysiotherapie Dirksland | FysioHolland JOFIB

Last van uw rug, schouder, knie? Maak een afspraak
Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!

Fysiotherapie Dirksland

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Dirksland, of nabij Battenoord, Melissant en Herkingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze praktijk in Dirksland werken hoogopgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten. Onze therapeuten werken vaak op meerdere locaties, waardoor wij u op elke locatie een uitgebreid aanbod van specialistische zorg kunnen bieden. Wij helpen u graag wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen. Bekijk ook het volledige overzicht van onze specialismen.

Fysiotherapie FysioHolland JOFIB Dirksland

Vanaf februari 2017 werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met praktijken door heel Nederland. Uiteraard kunt u nog gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. De fysiotherapiepraktijken van JOFIB gaan voortaan verder onder de naam FysioHolland JOFIB. Lees meer over deze samenwerking.

Persoonlijke fysiotherapie 

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die u zo goed mogelijk zullen begeleiden en behandelen. Tijdens een intakegesprek bespreekt u uw klachten en doet de fysiotherapeut mogelijk kort fysiek onderzoek. Vervolgens bespreekt u samen met uw fysiotherapeut een passend behandelplan. In de praktijk is een trainingsruimte ter beschikking waar u met de fysiotherapeut kunt werken aan uw herstel. 

Meer weten? Afspraak maken? 

U kunt altijd contact opnemen met een van onze praktijken via (0187) 48 31 57 voor het maken van een afspraak maar ook voor advies. U heeft geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts of specialist om naar de fysiotherapeut te kunnen, tenzij u een chronische indicatie heeft of fysiotherapie aan huis wilt. 

0883741698

 

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort