Fysiotherapie Bussum | FysioHolland STTC

Last van uw rug, knie of heup? Maak een afspraak bij een van onze therapeuten
FysioHolland STTC Bussum helpt u graag van uw lichamelijke klachten af

Fysiotherapie Bussum

Last van rugklachten na een werkdag? Regelmatig pijn in uw nek? Of heeft u vaak last van hoofdpijn? Dan is een bezoek aan de fysiotherapeut aan te raden. Woont u in Bussum en bent u op zoek naar een fysiotherapeut bij u in de buurt? Maak eens een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten. FysioHolland heeft meerdere fysiotherapiepraktijken in regio het Gooi.

Fysiotherapie bij FysioHolland STTC Bussum

Sinds 1 januari 2017 werkt STTC Bussum nauw samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met meerdere praktijken in het Gooi. Zo verzorgt FysioHolland de fysiotherapie in ziekenhuis Tergooi en biedt onder andere in HilversumLarenAmersfoort en regio Amsterdam algemene en specialistische fysiotherapie. Lees meer over deze samenwerking.

Waarom fysiotherapie Bussum?

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag bij het verhelpen en voorkomen van lichamelijke klachten. Tijdens de eerste afspraak  vindt er een screening plaats en bekijkt de fysio uw lichamelijke klacht en de beperking in uw bewegingsvrijheid. De fysiotherapeut stelt voor u een individueel behandelplan op. De behandelkamers van de therapeuten bevinden zich op de begane grond van het multifunctionele Sport- en Lifestyle Centrum in Bussum. Naast de behandelkamers is er een trainingsruimte beschikbaar. Hier kunt u samen met de fysiotherapeut gericht aan de slag gaan om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Met welke klachten kunt u bij de fysiotherapeut terecht?

Fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n), waardoor we u optimale zorg kunnen bieden. U kunt bij de fysiotherapeut in Bussum onder andere terecht voor:

Heeft u verwijzing nodig voor de fysiotherapeut?

Voor een afspraak met een van onze fysiotherapeuten heeft u meestal geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig. Alleen voor chronische therapie en beweegprogramma’s heeft u een verwijzing nodig.

Vergoeding fysiotherapie

Reguliere fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zijn de kosten (circa 30 euro per consult) voor eigen rekening. Heeft u een chronische indicatie? Dan zijn er andere voorwaarden van toepassing. Lees meer over de vergoeding voor fysiotherapie.

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort