Fysiotherapie Bunschoten-Spakenburg | FysioHolland STTC

De fysiotherapeuten van FysioHolland STTC Spakenburg helpen u graag.
Op zoek naar een fysiotherapeut in Spakenburg?

Fysiotherapie Bunschoten-Spakenburg

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Bunschoten-Spakenburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en helpen u graag bij pijn of moeite met bewegen. De fysiotherapiepraktijk van FysioHolland STTC Bunschoten-Spakenburg is gevestigd op de Bikkersweg, in Rebel Sport in Spakenburg. U hoeft geen lid te zijn van Rebel Sport om van onze fysiotherapie gebruik te maken. 

Fysiotherapie bij FysioHolland STTC Bunschoten-Spakenburg

Sinds 1 januari 2017 werkt STTC Bunschoten-Spakenburg nauw samen met FysioHolland, een fysiotherapieorganisatie met meerdere praktijken in Nederland. Zo biedt FysioHolland algemene en specialistische fysiotherapie in omgeving het Gooi, AmersfoortApeldoorn en Lelystad. Lees meer over deze samenwerking

Wanneer naar de fysio?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen kunt u bij de fysiotherapeut terecht voor behandeling en advies. Denk bijvoorbeeld aan klachten als rugpijn, knieklachten, schouder- en nekklachten of bij een verzwikte enkel. Ook als u moet revalideren na een operatie of langdurige blessure. Twijfelt u of fysiotherapie u kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u alleen advies wilt.

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie is vrij toegankelijk. Dat betekent dat u direct een afspraak kunt maken, zonder dat u hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig heeft. Wel heeft u bij een chronische indicatie of bij fysiotherapie aan huis een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk meer informatie over de vergoeding van fysiotherapie.

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort