Fysiotherapie Amsterdam Noord | FysioHolland

Beweegprogramma voor kinderen met overgewicht: Kinderen in Beweging Amsterdam Noord
Fysiotherapie Amsterdam Noord
Knieklachten? Fysiotherapie Amsterdam Noord
Team (specialistische) fysiotherapie Amsterdam Noord

Fysiotherapie Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Noord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapiepraktijken zitten verspreid in Noord, waardoor er altijd één bij u in de buurt is. En alle praktijken zijn PLUS-praktijken: dit betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. 

Gespecialiseerde fysiotherapie 

Fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en elke therapeut is gespecialiseerd in één of meerdere specifieke klachten. Daarnaast zetten wij expertisecentra op, zoals Cancer Care Center om kankerpatiënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

U kunt bij ons terecht voor:

Fysiotherapie Amsterdam Noord

Vanaf 2013 zijn de fysiotherapiepraktijken van Fysiotherapie Amsterdam Noord verder gegaan onder de naam FysioHolland. Het spreekt voor zich dat u kunt rekenen op kwaliteit en vertrouwde zorg. FysioHolland Amsterdam Noord bestaat uit zes praktijken. Bekijk de adressen en openingstijden van onze praktijken.

Trainen bij FysioHolland Amsterdam Noord

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht ter been? Heeft u net een operatie achter de rug? Bent u minder mobiel? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken.

 

"We hebben wel andere fysiotherapeuten geprobeerd maar komen altijd weer terug bij Albert in Amsterdam Noord. Hier is het gewoon goed."

Dhr. Commandeur, Purmerend