Fysiotherapie Amsterdam Noord Zwanenplein | FysioHolland

Knieklachten? Fysiotherapie Amsterdam Noord
Beweegprogramma voor kinderen met overgewicht: Kinderen in Beweging Amsterdam Noord
Team (specialistische) fysiotherapie Amsterdam Noord

Fysiotherapie Amsterdam Noord

Heeft u lichamelijke klachten bij het bewegen? Dan kan fysiotherapie de oplossing zijn. Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd op het Zwanenplein in Amsterdam Noord. Naast deze locatie hebben wij nog meer praktijken in Noord, waardoor er altijd één bij u in de buurt is. 

Gespecialiseerde fysiotherapie Zwanenplein

Fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en elke therapeut is gespecialiseerd in één of meerdere specifieke klachten.  

U kunt bij ons terecht voor:

Staat uw specialisme er niet tussen? In Amsterdam Noord hebben wij nog meer praktijken voor fysiotherapie. Bekijk ons volledige zorgaanbod of neem contact op met ons via (020) 633 28 42 en kijk waar wij u de juiste zorg kunnen bieden. 

Fysiotherapie Amsterdam Noord Zwanenplein

Wanneer u pijn of moeite heeft met bewegen kunt u bij de fysiotherapeut terecht voor behandeling en advies. In een intakegesprek bespreekt u samen met de fysiotherapeut uw klacht en eventuele eerdere behandelingen. De fysiotherapeut doet mogelijk een kort fysiek onderzoek, waarna hij een persoonlijk behandelplan opstelt. Indien nodig, zal er na de intake bekeken worden welke fysiotherapeut de beste hulp aan u kan bieden. Samen werkt u aan een zo vlot mogelijk herstel. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. 

Trainen bij FysioHolland Amsterdam Noord

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht ter been? Heeft u net een operatie achter de rug? Bent u minder mobiel? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken.

0883741613

 

"We hebben wel andere fysiotherapeuten geprobeerd maar komen altijd weer terug bij Albert in Amsterdam Noord. Hier is het gewoon goed."

Dhr. Commandeur, Purmerend