Fysiotherapie Amsterdam Noord Meteorenweg | FysioHolland

Fysiotherapie Amsterdam Noord
Knieklachten? Fysiotherapie Amsterdam Noord
Beweegprogramma voor kinderen met overgewicht: Kinderen in Beweging Amsterdam Noord
Team (specialistische) fysiotherapie Amsterdam Noord

Fysiotherapie Amsterdam Noord Meteorenweg

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Noord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapiepraktijken zitten verspreid in Noord, waardoor er altijd één bij u in de buurt is. Zo is er ook een locatie te vinden op de Meteorenweg. Alle praktijken zijn PLUS-praktijken: dit betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. 

Gespecialiseerde fysiotherapie 

Fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en elke therapeut is gespecialiseerd in één of meerdere specifieke klachten. De behandelingen worden persoonlijk op u afgestemd. 

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Staat uw specialisme hier niet tussen? Wij hebben nog meer locaties in Amsterdam Noord, bekijk ons volledige zorgaanbod en kom erachter bij welke praktijk in de buurt u terecht kunt. 

Gezond & Actief Amsterdam Noord

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht ter been? Heeft u net een operatie achter de rug? Bent u minder mobiel? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen.  Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. 0883741613

 

"We hebben wel andere fysiotherapeuten geprobeerd maar komen altijd weer terug bij Albert in Amsterdam Noord. Hier is het gewoon goed."

Dhr. Commandeur, Purmerend