Fysiotherapie Amsterdam Noord Loenermark | FysioHolland

Fysiotherapie Amsterdam Noord
Knieklachten? Fysiotherapie Amsterdam Noord
Beweegprogramma voor kinderen met overgewicht: Kinderen in Beweging Amsterdam Noord

Fysiotherapie Amsterdam Noord Loenermark

Pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Noord? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u alleen advies wilt. Tijdens een intakegesprek met de fysiotherapeut kan de fysio bepalen of fysiotherapie voor u de oplossing is. 

Intake met de fysiotherapeut 

U voert eerst een intakegesprek met de fysiotherapeut. Hierin beschrijft u wat uw klacht is en in welke situaties de klacht u belemmert. De fysiotherapeut doet mogelijk een fysiek onderzoek om te kijken of fysiotherapie de oplossing kan zijn. Vervolgens stelt u samen met uw fysiotherapeut een doel en een behandelplan vast indien dit nodig blijkt te zijn. 

Gespecialiseerde fysiotherapie 

Fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en elke therapeut is gespecialiseerd in één of meerdere specifieke klachten.  

U kunt bij ons terecht voor:

Bekijk ons volledige zorgaanbod of neem contact met ons op en ontdek waar wij u kunnen helpen.  

Trainen bij FysioHolland Amsterdam Noord

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 0883741613

 

"We hebben wel andere fysiotherapeuten geprobeerd maar komen altijd weer terug bij Albert in Amsterdam Noord. Hier is het gewoon goed."

Dhr. Commandeur, Purmerend