Fysiotherapie Amsterdam Noord Amerbos | FysioHolland

Fysiotherapie Amsterdam Noord
Knieklachten? Fysiotherapie Amsterdam Noord
Beweegprogramma voor kinderen met overgewicht: Kinderen in Beweging Amsterdam Noord

Fysiotherapie Amsterdam Noord Amerbos

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Noord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende praktijken in Amsterdam Noord. Eén van deze praktijken is gevestigd op Amerbos 590. Twijfelt u of fysiotherapie de juiste oplossing is voor u? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u alleen advies wilt. 

Gespecialiseerde fysiotherapie Amerbos

Fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en elke therapeut is gespecialiseerd in één of meerdere specifieke klachten.  

U kunt bij ons terecht voor:

Staat uw specialisme hier niet tussen? Bekijk ons volledige zorgaanbod en kijk op welke locatie in Noord wij wel uw specialisme aanbieden. 

Trainen bij FysioHolland Amsterdam Noord

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht ter been? Heeft u net een operatie achter de rug? Bent u minder mobiel? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. 0883741613

 

"We hebben wel andere fysiotherapeuten geprobeerd maar komen altijd weer terug bij Albert in Amsterdam Noord. Hier is het gewoon goed."

Dhr. Commandeur, Purmerend