Fysiotherapie Amersfoort | FysioHolland

Wachtruimte fysiotherapie Amersfoort de Brand
Team fysiotherapeuten Amersfoort
Fysiotherapiepraktijk Amersfoort de Brand

Fysiotherapie Amersfoort

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Amersfoort in de omgeving Zevenhuizen en Hoogland of Liendert en Rustenburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fysiotherapiepraktijken zijn PLUS-praktijken: dit betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n), waardoor we u gerichte zorg kunnen bieden. 

Fysiotherapie in Club Pellikaan en Liendert

Onze fysiotherapiepraktijken zitten in Gezondheidscentrum Liendert (Wiekslag 90, Amersfoort) en in de sportschool Club Pellikaan (de Brand 5, Amersfoort). U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Wanneer kan de fysiotherapeut u helpen?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Heeft u lichamelijke klachten die u belemmeren in het dagelijks leven? Dan kan fysiotherapie mogelijk helpen. Rugpijn is de meest geziene lichamelijke klacht bij de fysiotherapeut. Vooral lage rugpijn komt veel voor. Maar ook voor andere lichamelijke klachten die u belemmeren in het bewegen kunt u bij de fysiotherapeut terecht. Denk aan schouderklachten, nekpijn, knieklachten of sportblessures. De fysiotherapeut onderzoekt de oorzaak van de klacht en geeft advies en oefeningen om de klachten te verminderen of te verhelpen. 

Meer informatie over fysiotherapie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen in onze praktijk tijdens het gratis inloopspreekuur. Wij staan klaar om u te helpen! Fysiotherapie is vrij toegankelijk. Dat betekent dat u geen verwijsbrief meer nodig heeft van de huisarts. U hoeft geen lid te zijn om gebruik te maken van fysiotherapie. Bekijk ook ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten.

"Ik ben erg blij dat ik voor fysiotherapie bij FysioHolland heb gekozen voor mijn knierevalidatie. Ik ben snel geholpen en hockey nu weer op mijn oude niveau."

Job, Amersfoort

  • Image 0
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4