FysioHolland STTC

Samenwerking FysioHolland en STTC

Met groot genoegen delen we u hierbij mee dat FysioHolland vanaf januari 2017 intensief samenwerkt met STTC. Door de samenwerking wordt ons zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Daarnaast worden we beter toegankelijk doordat u op meer locaties bij ons terecht kunt.

Op uw FysioHolland praktijk merkt u weinig van de verandering. Het blijft een FysioHolland praktijk en u kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. De praktijken van STTC gaan vanaf nu verder onder de naam FysioHolland STTC. 

Wel krijgt u meer mogelijkheden, want u kunt desgewenst ook terecht bij de therapeuten van de STTC-praktijken in Bussum, Naarden, Huizen, Nijkerk, Hilversum, Ede en Spakenburg. In bijzondere gevallen kunnen therapeuten ook verwijzen naar specialisten of elkaar raadplegen. 

STTC is vooral gevestigd in sportclubs, bij sportverenigingen en in basisscholen. Hiermee sluit het aanbod van sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en hydrotherapie naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. Deze expertise is een ideale aanvulling op het huidige aanbod van FysioHolland.

Kwaliteit maximaliseren 

FysioHolland gaat FysioHolland STTC begeleiden bij het maximaliseren van de kwaliteit zodat ook de nieuwe locaties het zogenaamde PLUS-keurmerk behalen. Zodat voldaan wordt aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. Tijdens het PLUS-traject zijn de praktijken positief beoordeeld door onafhankelijke partijen op onder andere: 

  • deskundigheid van de fysiotherapeut;
  • klanttevredenheid;
  • niveau van de standaardprocedure;
  • bereikbaarheid;
  • wachttijd;
  • faciliteiten.

De praktijken van FysioHolland STTC hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. 

HWO-AfsprakenApp 

De praktijken van FysioHolland STTC maken binnenkort gebruik van de (online) tools die FysioHolland inzet om het herstel van haar cliënten te bevorderen. Een goed voorbeeld daarvan is de app voor huiswerkoefeningen. 

Als aanvulling op de afspraak bij de fysiotherapeut krijgt u oefeningen mee die uw herstel bevorderen. Het is belangrijk om deze regelmatig en op de juiste manier uit te voeren. Toch blijkt dat in de praktijk vaak lastig te zijn. Met de HWO-AfsprakenApp kunt u het oefenschema inzien dat uw therapeut voor u heeft samengesteld. Van elke oefening kunt u een instructievideo afspelen, zodat u precies weet waar u tijdens de uitvoering op moet letten. 

Met de HWO-AfsprakenApp heeft u altijd en overal toegang tot uw oefenprogramma en de video’s. Ook kunt u gegevens rondom uw afspraak inzien zoals de datum, het tijdstip en de adresgegevens van uw FysioHolland STTC-praktijk. 

Waar kunt u terecht?

FysioHolland STTC heeft fysiotherapiepraktijken in Amersfoort, Apeldoorn, Blaricum, Bussum, Ede, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Nijkerk en Spakenburg. Op die locaties bieden wij een compleet scala van algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie tot beweegprogramma’s voor mensen met (chronische) aandoeningen en gewrichtsklachten. FysioHolland heeft daarnaast nog ruim 80 praktijken door het land, kijk hier voor een locatie bij u in de buurt. 

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op via 088 374 16 00 of e-mail naar receptie@fysioholland.nl.