FysioHolland JOFIB

Samenwerking FysioHolland en JOFIB

FysioHolland en JOFIB werken intensief samen. Als grootste aanbieder van fysiotherapie in Nederland brengt FysioHolland in die samenwerking hoogwaardige en vernieuwende fysiotherapie in. Door de samenwerking wordt ons zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. 

De praktijken van JOFIB gaan verder onder de naam FysioHolland JOFIB. U kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut en praktijk, maar desgewenst ook bij de therapeuten van andere FysioHolland JOFIB-locaties.

In bijzondere gevallen kunnen therapeuten ook verwijzen naar specialisten of elkaar raadplegen. FysioHolland JOFIB richt zich zowel op het verhelpen van lichamelijke klachten als op het voorkomen daarvan. Zij biedt preventie in de vorm van advisering over een gezonde, actieve leefstijl. 

Kwaliteit maximaliseren 

De praktijken van FysioHolland en JOFIB zijn PLUS-gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. Tijdens het PLUS-traject zijn de praktijken positief beoordeeld door onafhankelijke partijen op onder andere: 

  • deskundigheid van de fysiotherapeut;
  • klanttevredenheid;
  • niveau van de standaardprocedure;
  • bereikbaarheid;
  • wachttijd;
  • faciliteiten.

De praktijken van FysioHolland JOFIB hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Daarnaast werken de therapeuten samen met andere zorgverleners, zoals de specialisten in ziekenhuizen en gezondheidscentra, huisartsen, diëtisten, (kinder)psychologen, arbeidsdeskundigen enzovoorts. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we uw lichamelijke klacht grondig en kundig aanpakken. Door de krachten van FysioHolland en JOFIB te bundelen wordt het netwerk vergroot en wordt de kwaliteit naar een nog hoger niveau getild.  

HWO-AfsprakenApp 

De praktijken van FysioHolland JOFIB maken binnenkort gebruik van de (online) tools die FysioHolland inzet om het herstel van haar cliënten te bevorderen. Een goed voorbeeld daarvan is de app voor huiswerkoefeningen. 

Als aanvulling op de afspraak bij de fysiotherapeut krijgt u oefeningen mee die uw herstel bevorderen. Het is belangrijk om deze regelmatig en op de juiste manier uit te voeren. Toch blijkt dat in de praktijk vaak lastig te zijn. Met de HWO-AfsprakenApp kunt u het oefenschema inzien dat uw therapeut voor u heeft samengesteld. Van elke oefening kunt u een instructievideo afspelen, zodat u precies weet waar u tijdens de uitvoering op moet letten. 

Met de HWO-AfsprakenApp heeft u altijd en overal toegang tot uw oefenprogramma en de video’s. Ook kunt u gegevens rondom uw afspraak inzien zoals de datum, het tijdstip en de adresgegevens van uw FysioHolland JOFIB-praktijk. 

Waar kunt u terecht?

FysioHolland JOFIB heeft fysiotherapiepraktijken in Dirksland, Etten-Leur, Fijnaart, Klundert, Middelharnis, Oud-Gastel, Oud-Vossemeer, Oude Tonge, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sommelsdijk, St. Maartensdijk, Stavenisse, Steenbergen, Stellendam, Tholen, Tilburg en Zevenbergen. Op die locaties biedt FysioHolland JOFIB een compleet scala van algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie tot beweegprogramma’s voor mensen met (chronische) aandoeningen en gewrichtsklachten.

FysioHolland heeft daarnaast nog ruim 80 praktijken door het land, kijk hier voor een locatie bij u in de buurt

Meer weten?

Bel (0165) 82 00 40 of stuur een e-mail naar jofib@fysioholland.nl.